MAANDAG 6 AUGUSTUS 2018

Test de toekomst.

In alle stilte met een nieuwe Jaguar I- pace of een Tesla over het Circuit suizen. Het kan op maandag 6 augustus in de namiddag. Als u dat wil, boek dan nu uw testrit hier!

Of op een aangelegd offroad parcours achter het paddock die wagens testen, een e-scooter of een e-bike, het kan allemaal. Want Elektrische mobiliteit is de toekomst. Kom de nieuwste snufjes bewonderen en maak natuurlijk ook in de vooravond het Na-Tourcriterium mee op Circuit Zolder…

PRAKTISCHE INFO

Prijs: € 5
Inkom: De inkom bevindt zich langs het Jagerspad.

PROGRAMMA

#Wat? Wanneer?Waar?
1E-cars13:00 - 18:00Circuit
2E-bikes13:00 - 18:00Fietsparcours
3E-scooters13:00 - 18:00
4Jaguar I-PACE smart cones13:00 - 18:00Zone 0 (einde paddock)

DEELNEMERS

JAGUAR: I-PACE

De Jaguar I-PACE is de elektrische wagen waar bestuurders al lang naar uitkeken. Schoon, intelligent en veilig: de I-PACE levert duurzame sportwagenprestaties, geavanceerde artificiële intelligentie (AI) en de functionaliteit van een SUV met vijf plaatsen. Zo verovert Jaguar een plaats als een van de drijvende krachten achter de EV-revolutie.

Met zijn hypergeavanceerde, 90 kWh sterke lithium-ionbatterij bestaande uit 432 zakcellen, levert de I‑PACE een rijbereik van 480 kilometer (WLTP-cyclus). Bovendien kunnen eigenaars de batterij in nauwelijks 45 minuten voor 80 procent opladen aan een snelle gelijkstroomlader (100 kW). Thuis opladen kan aan een WallBox op wisselstroom (7 kW), die dezelfde laadstatus in iets meer dan tien uur bereikt – ideaal voor een nachtelijke oplaadbeurt. Slimme technologieën om het rijbereik te vergroten zijn onder meer de preconditioning: wanneer de I‑PACE aan het stopcontact hangt, verhoogt (of verlaagt) hij automatisch de temperatuur van zijn batterij om het rijbereik te optimaliseren voor de bestuurder vertrekt.

De Jaguar I-PACE is verkrijgbaar bij de Jaguar concessiehouders vanaf juli, en kan voor het eerst door het grote publiek getest worden tijdens het E-Mobility testevent.

INSCHRIJVEN VOOR EEN TESTRIT? DAT KAN DOOR HIERONDER TE KLIKKEN. WACHT NIET TE LANG WANT DE PLAATSEN ZIJN BEPERKT!

TESLA

Op het E-testevent kan je alvast volgende merken testen

  • Venturelli
  • Velo de Ville
  • Scatto
  • BTwin
  • Jools
  • Stromer
  • GT
  • Bikefun

Op het E-testevent kan je de e-scooters van BMW Mobile testen.